Studeren in de VS - EducationUSA LLM Fair

Studeer je rechten of ben je al een aantal jaar afgestudeerd? En overweeg je een LLM-graad te gaan behalen aan een Amerikaanse Law School? Kom dan naar de LLM Fair in Amsterdam.

Evenement details
Wanneer 07-11-2018
van 19:30 tot 20:30
Waar NautaDutilh, Amsterdam
Soort evenement Bijeenkomst
Meer informatie https://www.fulbright.nl/calendar/63/109-EducationUSA-LLM-Fair-Amsterdam.html
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

De LLM Fair biedt je een uitgelezen kans vertegenwoordigers van verschillende Amerikaanse Law Schools te ontmoeten en meer te weten te komen over de mogelijkheden en financiering van je LLM-programma.

De volgende Amerikaanse Law Schools zullen aanwezig zijn in Amsterdam (onder voorbehoud, want de inschrijving is nog open):

Locatie

De fair vindt plaats bij NautaDutilh op de Zuidas, vlakbij Station Amsterdam-Zuid, gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er is een parkeergarage. Bezoeken van de fair is kosteloos.

Dit evenement wordt georganiseerd door het Fulbright Center en EducationUSA. Het Fulbright Center verstrekt beurzen voor studie, onderwijs en onderzoek aan Amerikaanse en Nederlandse studenten en wetenschappers en verschaft informatie over onderwijs en onderzoek in de Verenigde Staten. EducationUSA is een wereldwijd netwerk van adviescentra over studeren in de Verenigde Staten.

Meer informatie over dit evenement

Laatste wijziging: 17-08-2018 13:08