Studeren in het buitenland. Hoe betaal je dat?

Hoe betaal je een uitwisseling of stage in het buitenland? Op 17 mei beantwoorden we deze vraag tijdens de WilWeg-webinar over financiën. We vertellen over verschillende financieringsmogelijkheden, zoals beurzen, en geven slimme tips. Ook vertellen studenten hoe zij hun buitenlandervaring hebben gefinancierd én hoeveel geld ze daarvoor precies nodig hadden.

Evenement details
Wanneer 17-05-2018
van 17:00 tot 18:00
Waar Online
Soort evenement Webinar
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Meld je nu aan voor de WilWeg-webinar

Sprekers

Samrina – Beurzenbeheerder Nuffic

Welke opties bestaan er naast je studiefinanciering? Samrina geeft je inzicht in de wereld van beurzen en subsidies. Ze geeft handige tips over hoe jij het beste een beurs kan aanvragen.

WilWeg-ambassadeurs

We nemen een kijkje in de portemonnee van twee studenten. Hoe hebben zij hun buitenlandervaring gefinancierd? Hoeveel geld namen ze mee? En hoeveel hebben ze uitgegeven?

Martine – Miles That Matter

Kun je je uitwisseling crowdfunden? Ja, dat kan! Martine deed dat. Hoe? En waarom? Dat vertelt ze je tijdens de webinar.

Stuur je vraag van tevoren in

Tijdens de webinar kun je je vragen stellen. Lukt het niet om de webinar live te zien? Stuur dan je vraag van tevoren in door een bericht te sturen via Facebook of naar .

Webinar 17 mei 2018

Laatste wijziging: 10-04-2018 13:57