Travel Active Tussenjaar Event

Op zoek naar de invulling van een tussenjaar of unieke buitenlandervaring? Dit is het ideale event om te bekijken welke mogelijkheden er zijn!

Evenement details
Wanneer 22-06-2019
van 11:00 tot 16:00
Waar Bibliotheek Rozet in Arnhem
Soort evenement Bijeenkomst
Contactpersoon
Meer informatie https://www.travelactive.nl/infodag-au-pair-vrijwilligerswerk-work-travel-en-taalreizen
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Een aantal maanden vrijwilligerswerk doen in Afrika, backpacken in Australië combineren met een taalcursus Engels of een jaar als Au Pair aan de slag? Tijdens het Travel Active event informeren wij je over de mogelijkheid tot het combineren van verschillende programma’s.

Travel Active is dé specialist in het organiseren van culturele uitwisselingen wereldwijd. De mogelijkheden bij Travel Active zijn grenzeloos. Tijdens het Travel Active event op 23 juni in Arnhem heb je de mogelijkheid om verschillende presentaties bij te wonen en je uitgebreid te laten informeren over onze Vrijwilligerswerk, Work & Travel, Au Pair en Taalreizen programma’s.

Heb je specifiek interesse in een van onze programma’s dan woon je de betreffende presentatie bij. Wil jij je graag weten welke verschillende reismogelijkheden wij te bieden hebben, dan bezoek je gewoon meerdere presentaties. Onze reisexperts én oud deelnemers staan voor je klaar om hun kennis & ervaringen met jou te delen!

Meer informatie over dit evenement

Laatste wijziging: 02-04-2019 11:44