Italië - Napels - Justine van den Hoed

Justine deed al aardig wat internationale ervaring op. Nu loopt ze stage in Napels. Voor WilWeg houdt ze weer een blog bij.

Buongiorno!

Mijn naam is Justine en ik ga weer een nieuwe blog maken voor WilWeg.nl. Voor mijn afstudeerstage zit ik namelijk in Napels te Italië, waar ik aan het werk ben bij de Erasmus Office van the University of Suor Orsola Benincasa (UNISOB), voor vijf maanden.

Lees verder...

Ventiquattro

Party hardy tijdens Koningsnacht. Alleen niet om Koningsdag in te luiden, maar om mijn verjaardag te vieren. Ik ben dinsdag 24 geworden en heb dit gezellig gevierd met de vrienden die ik hier heb gemaakt bij mij thuis.

Lees verder...

Bezoek in Napels

Hebben jullie de Instagram van WilWeg al gezien? Ik beheer namelijk het account van WilWeg van 16 t/m 29 mei. Bekijk nu de foto’s van de eerste week, met het bezoek van studenten en docenten van de NHL Hogeschool aan Napels.

Lees verder...

Fine

Nog één maand en dan is mijn stage bij de Erasmus Office van Università degli studi Suor Orsola Benicasa (UNISOB) afgelopen. En dan? Geen vakantie vieren, maar naar huis en een baan zoeken. Ik moet nog een paar vakken halen voor ik mijn eindassessment kan doen en ik mijn bachelor heb gehaald, maar het plan is wel om dat papiertje in oktober te halen.

Lees verder...

Laatste wijziging: 29-04-2016 10:26