Spanje - Huelva - Simon Schouren

Simon is half Spaans, half Nederlands. Hij ging niet alleen zijn roots, maar ook de liefde achterna en vertrok naar Spanje. Tijdens het laatste jaar van zijn studie houdt hij voor WilWeg een blog bij.

Het was aan de Costa de la Luz

Hier zit ik dan in de woonkamer van mijn appartementje, 2283 kilometer bij mijn familie en vrienden vandaan. Als het ook nog eens regende en koud was, dan zou ik er een depressie aan overhouden.

Lees verder...

Het ruwe zuiden

Het is weer een tijdje geleden sinds de eerste en laatste keer dat ik schreef. De tijd vliegt voorbij als je het leuk hebt! Ik heb het zeker leuk gehad sinds de laatste keer dat ik schreef maar ook heb ik veel moeten leren. Laat ik het leuk houden en jullie vertellen wat ik gedaan heb in mijn vrije tijd!

Lees verder...

Heerlijk avondje is gekomen!

Op 18 oktober tijdens een etentje besloten we dat, ondanks de kilometers die we verwijderd zijn van het kikkerlandje, de eeuwenoude traditie van Sint Nikolaas gewoon door moest gaan.

Lees verder...

Reis naar Marokko

Sinterklaas is voorbij en de kerststol is haast te ruiken! Maar in plaats van dat ik jullie vertel over hoe razend veel zin ik heb om oliebollen te eten, wil ik graag vertellen over mijn reis naar Marokko.

Lees verder...

Jingle bells rock

Daar zijn we weer, terug van weggeweest. Het is inmiddels de 2e week van het nieuwe jaar en het lijkt alsof de kerstvakantie in plaats van 2 weken maar 1 weekend heeft geduurd. Ik besloot dit jaar om, anders dan andere jaren, kerstavond in Spanje te vieren en oud op nieuw in Venlo.

Lees verder...

Terug op planeet Aarde

Eindelijk, na wekenlang geploeterd te hebben ben ik vrij van tentamens en kan ik terugkeren naar mijn gewone leven. Iedere student kent het wel; de periode waarin je sociale leven stilstaat en je nachtelijke rust verkort tot een magere 5 tot 6 uurtjes. Mijn tentamenperiode was in ieder geval wel zo...

Lees verder...

Verjaardagsverrassing

Hallo allemaal! Ik kan met blijdschap melden dat ik zes van de zeven tentamens heb gehaald! Ik ben super blij met het resultaat!

Lees verder...

Laatste maanden van mijn bachelor

Het is 'n hete dag in juni. Voor een 'Noorderling' als ik lijkt het een warme zomerdag. Voor Andalusische begrippen is het nog gewoon lente; mijn favoriete seizoen in het zuiden van Spanje. Aangename temperaturen, bloemen in bloei en heel veel activiteiten. Ook hier in Huelva zit men niet stil rond deze tijd van het jaar.

Lees verder...

Het einde van mijn bachelor is in zicht

De afgelopen maanden zijn, laten we zeggen, vrij turbulent geweest. Studeren, studeren en studeren maar ik heb, op één na, alle tentamens van mijn bachelor gehaald.

Lees verder...

Laatste wijziging: 17-11-2016 09:38