Verenigde Staten - Morgan Hill - Tessa

Tessa doet na de middelbare school nog een jaar high school in de Verenigde Staten. Ze woont dan bij een gastgezin. In haar blogs vertelt ze over haar belevenissen.

De voorbereidingen

In september 2012 begonnen de voorbereidingen met het aanmelden bij STS, de organisatie waarmee ik reis. Nadat ik een groot aantal vragen en formulieren had ingevuld ging mijn informatie naar Amerika, waar een gastgezin voor mij werd gezocht.

Lees verder...

De reis

De week voor mijn vertrek stond vooral in het teken van afscheid nemen van vrienden en familie. Dat ging allemaal best gemakkelijk en zij hadden het er vaak moeilijker mee dan ikzelf.

Lees verder...

New York

De eerste week in de Verenigde Staten was een introductieweek in New York.

Lees verder...

De eerste week in California

Het lijkt alweer een eeuw geleden dat ik in New York op het vliegtuig stapte op weg naar San Jose. In werkelijkheid ben ik pas tien dagen hier in Morgan Hill en wat een dagen. Toen ik aankwam op het vliegveld stonden Lynne, Shelby, Amanda, Logan en Kayla (oudere zus die al uit huis is) te wachten met borden in hun hand waar 'Welcome to Cali, Tessa' opstond.

Lees verder...

De eerste schooldagen

De afgelopen week is school dan eindelijk begonnen en het was geweldig.

Lees verder...

Twee weken verder

De afgelopen twee weken waren weer superleuk, alleen afgelopen woensdag heb ik heel erg slecht nieuws gekregen.

Lees verder...

Labor day, hockey en club rush week

Vorige week zaterdag was er een verjaardagsfeestje voor een vriendin van Lynne bij ons thuis. Het begon allemaal heel gezellig, maar helaas liep het allemaal nogal dramatisch tot zijn eind.

Lees verder...

Beter laat dan nooit

Het heeft lang geduurd, maar hier is dan eindelijk mijn volgende reisverslag. Ik heb het de laatste weken zo druk gehad, dat ik niet eens aan het schrijven van een blog heb gedacht. Maar goed, ik zal beginnen waar mijn vorige verslag geëindigd is.

Lees verder...

Laatste wijziging: 26-06-2014 11:06