Verenigde Staten - Williamsburg - Lieuwe

Lieuwe is op uitwisseling in de VS. Hij studeert een semester aan het College of William en Mary en vlogt over zijn ervaringen. Kijk je mee?

De introductieweek

Lieuwe is net aangekomen in Virginia en wordt op z’n Amerikaans welkom geheten aan z’n nieuwe universiteit: met sorrorities, fraternities, sportclubs en heel veel high-five’s.

Lees verder...

Wat weten Amerikanen van Nederland?

Waar kom jij vandaan? Een veel gestelde vraag als je in het buitenland zit. Maar wat weten Amerikanen eigenlijk over Nederland? Lieuwe vraagt vraag het aan ze in zijn nieuwste vlog!

Lees verder...

Het campusleven

Wonen op een Amerikaanse campus: hoe ziet dat eruit? Vlogger Lieuwe neemt ons mee naar zijn residence hall en laat het zien.

Lees verder...

Hoeveel kost studeren in de VS?

Studeren in de Verenigde Staten is niet goedkoop. Maar hoeveel kost het om een semester in de VS te studeren? En hoe betaal je dat? Lieuwe vertelt je hoe hij het heeft aangepakt.

Lees verder...

Typisch Amerikaans: Homecoming & American Football

Trots en sport zijn duidelijk aanwezig in het Amerikaanse campusleven. Vlogger Lieuwe neemt je mee in de traditionele homecoming weekend parade. En laat je sfeer proeven tijdens een American Football-wedstrijd.

Lees verder...

Laatste wijziging: 07-09-2017 14:56