Vlogserie 'Studeren in...'

Hoe is het om in het buitenland te studeren? In deze vlogserie nemen we je mee over de hele wereld en geven we je een uniek kijkje in het dagelijks leven van Nederlandse studenten in het buitenland.

Studeren in... de Verenigde Staten: Juliette

In deze eerste aflevering gaan we op stap met Juliette. Juliette studeert aan Parsons School of Design in New York met een NAF - Fulbright Beurs.

Lees verder...

Studeren in... de Verenigde Staten: Max

Max studeert Televisie en Nieuw Media aan SUNY Plattsburgh in Plattsburgh, New York. In aflevering 2 van onze vlogserie neemt hij ons mee naar zijn campus en laat ons zien waarom het nou zo tof is om in Amerika te studeren én waarom dat anders is dan in Nederland studeren. Ook laat hij ons zien hoe het is om lid te zijn van een fraternity.

Lees verder...

Studeren in... Duitsland: Vincent

Vincent studeert in het Duitse Aken, vlakbij de Nederlandse grens. Hoewel hij vanaf zijn dakterras Nederland kan zien, is het toch een hele andere beleving om te studeren in Duitsland.

Lees verder...

Studeren in... Zweden: Iris

NWS & WilWeg presenteren aflevering 4 van deze vlogserie. Hierin neemt Iris ons mee naar Lund in Zweden. Het land van IKEA, knäckebröd en gratis onderwijs.

Lees verder...

Studeren in… het Verenigd Koninkrijk: Eytan

Hoe ziet het studentenleven eruit als je studeert aan het prestigieuze University of Cambridge? Eytan laat het ons zien.

Lees verder...

Laatste wijziging: 13-02-2018 12:27