Tussenjaarervaringen

Wil jij tijdens je tussenjaar naar het buitenland? Dan kun je veel leren van de mensen die je voor gingen.

Een paar jongeren deelden hun tussenjaarervaring met WilWeg. Je vindt er een schat aan tips. Doe er je voordeel mee en maak van jouw tussenjaar in het buitenland een onvergetelijke ervaring!

Ghana - Accra - Lara

Lara deed een jaar vrijwilligerswerk in Accra: "Een tussenjaar is een onvergetelijke ervaring die je voor altijd bij je draagt."

Lees verder...

IJsland - Þórshöfn - Max

Max is voor een halfjaar naar IJsland om European Voluntary Service (EVS) te doen: “Je ontmoet vrijwilligers uit heel Europa. Zo bouw je een internationaal netwerk op waar je altijd profijt van hebt. Bovendien is mijn Engels naar een hoger niveau geschoten.”

Lees verder...

Oostenrijk - Kaprun en Wenen - Claudia

Claudia deed een tussenjaar in Oostenrijk: "Deze buitenlandervaringen hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben en ik gun het iedereen om het zelf te mogen ervaren."

Lees verder...

Roemenië - Brasov - Grytine

Grytine ging voor een jaar naar Brasov in Roemenië om European Voluntary Service (EVS) te doen: "Voor mij was dat jaar één groot avontuur, met bizarre gebeurtenissen.”

Lees verder...

Spanje - Malaga - Sophie

Sophie deed in haar tussenjaar een talencursus: "Zes maanden op het strand liggen gaat verrassend genoeg vervelen."

Lees verder...

Spanje - Villena - Marije

Marije deed vrijwillegerswerk in Spanje: "Er zijn veel vrijwilligers vanuit de hele wereld en dat is ontzettend leerzaam omdat je hierdoor niet alleen de Spaanse cultuur leert kennen maar ook de cultuur van je collega’s."

Lees verder...

Verenigde Staten - Auburn - Kiki

Kiki ging tijdens haar tussenjaar naar een Amerikaans college: “Al het huiswerk telde mee voor je eindcijfer.”

Lees verder...

Verenigde Staten - Maine - Justine

Justine deed een half jaar high school: "Tijdens mijn verblijf in Amerika kreeg ik driehonderd euro zakgeld van mijn ouders in Nederland. Dat was meer dan genoeg om van rond te komen."

Lees verder...

Verenigde Staten - Morgan Hill - Tessa

Tessa doet na de middelbare school nog een jaar high school in de Verenigde Staten. Ze woont dan bij een gastgezin. In haar blogs vertelt ze over haar belevenissen.

Lees verder...

Wereldreis - Marleen

Marleen deed een tussenjaar in Canada, Australië en Nieuw-Zeeland: "Ik heb een super jaar gehad en veel vrienden van over de hele wereld gemaakt. Ik zou iedereen aanraden het ook te doen."

Lees verder...

Zuid-Afrika - Kaapstad - René

René deed vrijwilligerswerk met autistische kinderen: "Er komt veel kijken bij het regelen van vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika."

Lees verder...

Zuid-Amerika - Janna

Janna ging voor een tussenjaar naar Zuid-Amerika: "Het ging allemaal heel snel. Ik boekte de projecten en 3 maanden later zat ik in het buitenland."

Lees verder...

Laatste wijziging: 27-06-2014 12:02