Crowdfund your Exchange

Geen geld en toch naar het buitenland? Dat kan. Crowdfund your Exchange!

Geldgebrek is voor veel studenten het grootste obstakel om in het buitenland te studeren. Je kunt natuurlijk een beurs aanvragen, maar niet voor alle studenten is een beurs beschikbaar. Je kunt je buitenlandervaring ook financieren met crowdfunding

Geen easy money

Crowdfunding is geen easy money. Het vereist een slimme campagne die je goed moet begeleiden. Een campagne opzetten kost veel tijd en inzet. Maar crowdfunding is meer dan financiering alleen. Het kan je ook nieuwe kennis en contacten opleveren. En je kunt er ambassadeurs mee vinden die je helpen bekendheid te creëren voor je project.

Bovendien leer je veel van het opzetten van een crowdfund-actie: je doet ervaring op met personal branding, marketing, project management en het inzetten van je social media-kanalen. Dat staat ook nog eens super op je cv.

Hulp

Zou jij hulp willen krijgen bij het opzetten van je crowdfund-actie? Dan ben je niet de enige en daarom zijn wij gestart met het project Crowdfund your Exchange. Tijdens dit project begeleiden wij studenten die hun buitenlandervaring via crowdfunding willen financieren. Let op: dit project staat nog in de kinderschoenen. Je kunt je hier niet voor aanmelden. Zodra dat wel kan, lees je er hier alles over.

Crowdfund your Exchange

We doen nu een pilot met studenten van de Universiteit Leiden. Wij coachen hen bij het voeren van hun crowdfund-campagne. Eind mei weten we of deze pilot een succes is. Daarna bekijken we hoe we hiermee verder kunnen gaan.

Meer weten?

Bekijk eens een aantal voorbeelden van crowdfund-projecten:

crowdaboutnow.nl/carliesmiddleeast

www.vsbfonds.nl/projectvoorbeelden/sobhian-burger

www.voordekunst.nl

Nog meer weten? Neem op met ons.

Laatste wijziging: 13-03-2017 12:34