Stagebemiddelingsbureau buitenland

Een stagebemiddelingsbureau kan je helpen bij het regelen van je buitenlandstage. Kies het land waar jij naar toe wilt om te zien welke bureaus daar actief zijn.

Verschillende pakketten

Elk stagebemiddelingsbureau werkt op zijn eigen manier. Veel bureaus bieden meer dan alleen een stageplaats. Ze helpen je ook bij het vertalen van je sollicitatiebrief en geven voorlichtingsbijeenkomsten. Sommige bureaus zorgen ook voor begeleiding ter plaatse. Ook hebben ze allemaal hun eigen bemiddelingspakketten. De prijzen verschillen daarom sterk van elkaar. Kijk goed welk stagebemiddelingsbureau past bij jouw wensen.

Let op: blijf kritisch

Ons overzicht van stagebemiddelingsbureaus is puur een opsomming van bij ons bekende bureaus. Wij beoordelen de kwaliteit van hun dienstverlening niet. En hun betrouwbaarheid ook niet. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Blijf altijd kritisch en bedenk: als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat misschien ook wel.

Wees ook kritisch op wat voor activiteit je gaat doen in het buitenland. Voorkom dat jouw stage bijdraagt aan misstanden zoals weeshuistoerisme. Wil je weten wat wel een verantwoorde stage is met kinderen in het buitenland? Lees dan de criteria op deze pagina: www.stopweeshuistoerisme.nl/goedproject.

Laatste wijziging: 17-07-2019 16:48