Contact met Neso Mexico

Interesse in studie of stage in Mexico? Neem contact op met ons kantoor in Mexico-Stad!

Neso Mexico

Neso Mexico informeert Nederlandse studenten over studie- en stagemogelijkheden in Mexico. Onze contactpersoon in Mexico is Julian van Wagenveld. Julian loopt stage bij ons kantoor in Mexico-Stad en hij kan je helpen met al je vragen over studeren in Mexico en je adviseren waar je de benodigde informatie kunnen vinden.

Julian van Wagenveld

Wat kan Julian voor je doen?

Als je een studie of stage in Mexico overweegt kan Julian je vragen over universiteiten (ranking, studierichtingen) en over uitwisselingsprogramma’s beantwoorden. Ook kan hij je informeren over stages in samenwerking met het Holland House Mexico en over beurzen. Aan deze diensten zijn geen kosten verbonden.

Vragen? Stuur ze naar Julian via .

Ga je naar Mexico of ben je er al?

Neem ook dan contact op met Julian via . Hij kan je tips geven over het vinden van geschikte huisvesting, het regelen van een visum, lokaal transport en kosten van levensonderhoud. Ook kun je bij Julian terecht voor persoonlijke ervaringen over wat er te zien en te doen is in Mexico.

Meer over Nuffic Neso's

Nuffic Neso's vertegenwoordigen de Nederlandse kenniseconomie in het buitenland. Ze zijn opgezet met subsidie van het Nederlandse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. In China, India, Rusland, Zuid-Afrika en Zuid-Korea richten de kantoren zich actief op Nederlandse studenten. Ze geven informatie over studeren of stage lopen in hun land.

Laatste wijziging: 24-06-2020 09:50