Contact met Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een populair land onder Nederlandse studenten. Neem contact met ons op als je interesse hebt om in Zuid-Afrika stage te lopen of te studeren.

Onze contactpersoon in Zuid-Afrika is Meghan Rossouw.

Nuffic Neso-kantoren vertegenwoordigen de Nederlandse kenniseconomie in het buitenland. Ze zijn opgezet met subsidie van het Nederlandse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. In China, India, Rusland, Zuid-Afrika en Zuid-Korea richten de kantoren zich actief op Nederlandse studenten. Ze geven informatie over studeren of stage lopen in hun land.

Nuffic Neso Zuid-Afrika

Een van de taken van Neso Zuid-Afrika is Nederlandse studenten informeren over stages, onderzoeksprojecten en studiemogelijkheden in Zuid-Afrika door middel van de Study in South Africa Desk.

Onze contactpersoon in Zuid-Afrika is Cathrine Ramaoka.

Cathrine

Cathrine kan je helpen om het meeste uit je tijd in Zuid-Afrika te halen door je te verbinden met een stage, studieprogramma of onderzoek / gemeenschapsproject dat bij je past.

Wat kan Cathrine voor je doen?

Cathrine kan je helpen bij het vinden van een stageplaats in Zuid-Afrika en het regelen van het juiste visum. In de NGO-sector is veel behoefte aan stagiaires, waardoor studenten ook een vrijwilligersvisum kunnen aanvragen. Cathrine kan je daarbij helpen. Ook kan ze je adviseren over het zoeken naar geschikte woonruimte en heeft zij informatie over veiligheid, verzekeringen en voorbereiding op je verblijf. Aan deze diensten zijn geen kosten verbonden. Vragen? Stuur ze in het Engels naar Cathrine via:

Ga je naar Zuid-Afrika of ben je er al?

Neem ook dan contact op met Cathrine via:

Zij kan je informatie geven over evenementen die Neso Zuid-Afrika organiseert. Bijvoorbeeld tijdens Koningsdag of rond de Cleveringa-lezing.

Laatste wijziging: 10-06-2020 18:39