De eerste stap op weg naar een onvergetelijke ervaring

Wij laten je zien dat het helemaal niet zo ingewikkeld is om een tussenjaar, (een deel van) je studie of je stage in het buitenland te doen. Of je nu een paar maanden weg wilt of een semester, een jaar of zelfs een hele studie: met WilWeg zet je de eerste stap op weg naar een onvergetelijke ervaring!

Wij geven antwoord op vragen als:

  • Hoe betaal je je tijd in het buitenland?
  • Hoe vind je een studie in het buitenland en wat zijn de toelatingseisen?
  • Hoe vind je woonruimte in het buitenland?
  • Hoe vind je een stageplaats in het buitenland?

Student stories

Op deze website kun je ervaringen lezen van andere studenten die voor een studie, stage of tussenjaar naar het buitenland zijn geweest.

WilWeg op social media

Op onze Facebook-pagina verschijnt regelmatig nieuws over internationale studies en stages. En je kunt natuurlijk zelf berichten achterlaten en vragen stellen.

Bezoek WilWeg op Facebook.

Via ons Instagram-account kunnen studenten die in het buitenland verblijven verslag doen over hun tussenjaar, studie of een stage in het buitenland.

Volg WilWeg op Instagram.

Op ons YouTube-kanaal vind je allerlei leuke en informatieve video's over studie, stage en tussenjaar in het buitenland.

Volg WilWeg op YouTube.

WilWeg-nieuwsbrief

4 keer per jaar versturen we een nieuwsbrief met nieuws, handige tips en aankondigingen van evenementen of webinars over naar het buitenland gaan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van WilWeg.

Nuffic en WilWeg

WilWeg is een initiatief van Nuffic, hét expertise- en dienstencentrum voor internationalisering in het Nederlandse onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek.

Werk je als internationaliseerder in het hoger onderwijs? Dan hebben wij allerlei materialen die je kunt gebruiken tijdens bijvoorbeeld voorlichtingsbijeenkomsten voor studenten. Denk aan posters, flyers en filmpjes. Je kunt ze heel eenvoudig downloaden of bestellen.