Over de beurs

Beursbedrag
Afhankelijk van je situatie
Deadline
Deadline: jaarlijks rond 1 mei
Wat ga je doen?
Bachelor
Master
Stage
Overig
Opleidingsniveau
Universitair
Studierichting
Landen
Duur
Afhankelijk van je situatie

Het Amsterdamsch Studenten Corps en de Amsterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging (A.S.C./A.V.S.V.) wil met de oprichting van de Stichting A.S.C. Academy Amsterdamse academische studenten helpen om zichzelf te ontplooien door bij te dragen aan een bijzonder of prestigieus studie- of onderzoeksproject in het binnen- of buitenland. 2 keer per jaar is er de mogelijkheid voor studenten om een bijdrage aan te vragen voor een project dat valt onder een van de categorieën stage, studie, promotie of onderzoek.

Voorwaarden

  • Het betreft een aanvraag van een student aan een universiteit in Amsterdam.
  • De student dient 100 ECTS te hebben behaald voordat de reis aanvangt.
  • De aanvraag is voor een bijzonder, dan wel prestigieus, studie- of onderzoeksproject in binnen- of buitenland. Het project valt onder een van de categorieën stage, studie, promotie of onderzoek en dient geen studentikoos project te zijn.
  • De student doet zelf ook een bijdrage aan het studie- of onderzoeksproject, als blijk van goede wil en bereidheid. Bij het aanvraagformulier wordt een gespecificeerde begroting van het project gevoegd.
  • De student heeft geen substantieel eigen inkomen of vermogen.
  • Indien de aanvraag wordt gehonoreerd, dient de kandidaat een verslag te schrijven over het project binnen twee maanden na afloop. Na de reis dient de kandidaat ook bereid te zijn tot promotie.

Beursbedrag

Varieert ongeveer tussen de € 500 en € 2.000.

Aanvragen

Ga naar de website van de beursaanbieder voor meer informatie over de aanvraagprocedure.