Contactpersoon

Wil je informatie over studeren, stage en wonen in Zuid-Afrika? Neem dan contact op met onze contactpersoon in Zuid-Afrika via wilweg@nesosouthafrica.org.

Beurs

Vind een geschikte beurs in de Beursopener.

Studie vinden

Vind een studie via met hulp van onze contactpersoon in Zuid-Afrika (in het Engels). Neem contact op via wilweg@nesosouthafrica.org.

Stage vinden

Vind een stage met hulp van onze contactpersoon in Zuid-Afrika (in het Engels). Neem contact op via wilweg@nesosouthafrica.org.

Woonruimte

Vind woonruimte met hulp van onze contactpersoon in Zuid-Afrika. Neem contact op via wilweg@nesosouthafrica.org.

Visum

Je hebt een visum nodig (in het Engels). Je vraagt het visum aan bij de Ambassade van Zuid-Afrika in Den Haag (in het Engels).

Collegegeld

Het collegegeld verschilt per instelling. Neem voor meer informatie contact op met onze contactpersoon in Zuid-Afrika. Neem contact op via wilweg@nesosouthafrica.org.

Veiligheid

Het ministerie van Buitenlandse Zaken informeert reizigers over actuele risico’s op het gebied van veiligheid in het buitenland. We raden je aan om altijd dit reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken te volgen.

Bekijk het reisadvies van een land of gebied en weet welke veiligheidsrisico’s er zijn.

Buitenlandse Zaken is ook bereikbaar via WhatsApp op +31 6 82 38 77 96 en via Twitter op @24/7BZ. Nederlandse ambassades in het buitenland zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via +31 247 247 247. Vanuit daar word je doorverwezen naar de juiste ambassade.