Beurs

Vind een geschikte beurs in de Beursopener.

Studie vinden

Vind een studie in Mexico via het Ministerie van Onderwijs in Mexico (in het Engels). Het onderwijs in Mexico is onderverdeeld in openbare en particuliere universiteiten en scholen.

Woonruimte

Neem contact op met de onderwijsinstelling van jouw keuze voor meer informatie en hulp bij het vinden van woonruimte.

Visum

Je hebt een visum nodig (in het Engels). Je vraagt het visum aan bij de Ambassade van Mexico in Den Haag (in het Spaans). Als je uit de Europese Unie komt en niet langer dan 180 dagen in Mexico blijft heb je geen visum nodig. Nederlandse studenten mogen niet in Mexico werken naast hun studie.

Collegegeld

Het collegegeld verschilt per onderwijsinstelling. Neem contact op met de onderwijsinstelling van jouw keuze voor meer informatie.

Veiligheid

Het ministerie van Buitenlandse Zaken informeert reizigers over actuele risico’s op het gebied van veiligheid in het buitenland. We raden je aan om altijd dit reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken te volgen.

Bekijk het reisadvies van een land of gebied en weet veiligheidsrisico’s er zijn.

Buitenlandse Zaken is ook bereikbaar via WhatsApp op +31 6 82 38 77 96 en via Twitter op @24/7BZ. Nederlandse ambassades in het buitenland zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via +31 247 247 247. Vanuit daar word je doorverwezen naar de juiste ambassade.