Bachelor in het buitenland vinden

Op www.bachelorsportal.com vind je duizenden bacheloropleidingen over de hele wereld. Er staat bovendien bij wat ze kosten, hoe lang ze duren en wat de toelatingseisen zijn.

Master in het buitenland vinden

Op www.mastersportal.com vind je duizenden masteropleidingen over de hele wereld. Er staat bovendien bij wat ze kosten, hoe lang ze duren en wat de toelatingseisen zijn.

Minor of exchange in het buitenland vinden

Wil je een semester naar het buitenland? Neem dan contact op met het international office (bureau buitenland) van jouw onderwijsinstelling. Zij kunnen je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw opleiding.

Study abroad-websites

Weet je al naar welk land je wil gaan, maar nog niet welke opleiding je daar wil volgen? Bekijk dan de study abroad-website van het land van je keuze. Daar vind je een overzicht van veel opleidingen. Dit zijn de study abroad-websites van de populairste landen:

Education USA
Study UK
Study in Spain
Study in Canada
Study Australia

De study abroad-websites van veel andere landen vind je via onze landeninformatie.

Bedenk dat de termen bachelor en master vooral in Europa gebruikt worden. In landen buiten Europa hebben ze het bijvoorbeeld over undergraduate en graduate. Wil je weten welke termen ze gebruiken in het land van jouw keuze? Bekijk dan de beschrijvingen van onderwijssystemen van Nuffic.

Hoe betaal je dat?

Naast je zoektocht naar een studie in het buitenland kun je ook al zoeken naar een studiebeurs. Kijk ook op onze pagina over financiën voor tips over extra inkomsten, zoals meeneembare studiefinanciering.